Home»Noutati»Volkswagen T-Roc a fost prezentat oficial – galerie foto

Volkswagen T-Roc a fost prezentat oficial – galerie foto

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen T-Roc este cea mai recentă propunere a mărcii germane în segmentul crossoverelor. Modelul a fost prezentat oficial înainte de debutul public de la Salonul Auto de la Frankfurt.

T-Roc are un design inspirat de la conceptul care purta același nume și era prezentat cu fast în martie 2014, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Între timp, nemții au decis să lanseze și un model de producție, iar rezultatul îl vedeți în galeria foto de mai jos.

Noul crossover de la Volkswagen este cu 25 de centimetri mai scurt decât Tiguan. Lungimea sa este de 4.23 metri, lățimea este de 1.81 metri, iar înălțimea este de 1.57 metri. Ampatamentul are 2.6 metri.

Pentru că SUV-urile tot-teren nu sunt chiar atât de populare, Volkswagen a ales să se concentreze pe alte aspecte și posibilități ale acestui stil de caroserie. Astfel, nemții vor oferi numeroase variante de personalizare, iar tehnologia de la bord și posibilitățile de conectivitate vor ține loc de partea de off-road a unui sport utility vehicle.

Interiorul este menit să găzduiască cinci pasageri, iar portbagajul are un volum de 445 de litri. La fel ca Tiguan, noul T-Roc poate fi comandat în mai multe variante de echipare și design. În cazul fratelui mai mic al SUV-ului compact de la Volkswagen, vorbim despre Style și Sport.

Motorizările asigură între 115 și 190 CP, iar gama include atât diesel-uri, cât și motorizări pe benzină.

Previous post

Ken Block face spectacol pe teren accidentat în TerraKhana

Next post

Campionatul Național de Offroad 2017: etapa numărul 5 are loc la Hunedoara

No Comment

Leave a reply