Home»Noutati»Volkswagen pregătește două SUV-uri noi pe lângă cele anunțate deja

Volkswagen pregătește două SUV-uri noi pe lângă cele anunțate deja

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen pregătește noi SUV-uri și crossovere pentru gama sa, iar lista este mai lungă decât cea pe care au anunțat-o anterior.

Aparent, modelul T-Cross și varianta de serie a lui I.D. Crozz nu sunt singurele crossovere care vor fi lansate în gama Volkswagen. Urmează cel puțin două alte modele care să fie integrate între actualele modele din ofertă. Primul care va fi lansat va fi un model încadrat sub Atlas, un SUV oferit pe piața din SUA, iar acesta va avea cinci locuri și un profil inspirat de aspectul unui coupe.

Cel de-al doilea crossover programat să fie oferit de VW va fi mai mic decât Tiguan Allspace, adică varianta cu ampatament mărit a lui Tiguan. Aceasta din urmă este singura versiune de Tiguan oferită în SUA, deci modelul despre care discutăm ar putea să nu ajungă și în Europa pentru că s-ar suprapune cu Tiguan în ofertă.

Cei de la Volkswagen și-au extins oferta de crossovere și SUV-uri pentru a crește vânzările și a mări profitul anual. Potrivit șefului diviziei americane a Volkswagen, Hinrich Woebcken, vânzările de autoturisme Volkswagen au crescut cu un singur procent în 2017, pe când SUV-urile și utilitarele au înregistrat o creștere de 51%. Aceste schimbări relevă importanța pe care o au crossoverele și SUV-urile pe piața auto.

Previous post

A apărut numărul 18 al revistei 4x4 adventure!

Next post

BMW sărbătorește: 100.000 de mașini electrificate livrate în 2017

No Comment

Leave a reply