Home»Noutati»Auto»Volkswagen Passat Alltrack – 4×4 în standard și o gardă la sol mai mare

Volkswagen Passat Alltrack – 4×4 în standard și o gardă la sol mai mare

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen a prezentat în cursul zilei de astăzi noul Passat Alltrack, model care are la bază versiunea break a modelului german. Coform oficialilor VW, noul Passat Alltrack va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva și sosește cu o serie de îmbunătățiri pentru un plus de libertate în off-road.

Amintim aici o serie de protecții suplimentare, o gardă la sol mai mare cu 27.5 mm comparativ cu modelul din care provine și cu sistemul de tracțiune integrală 4MOTION. Alături de acesta lucrează și diferențialul XDS+ care sosește cu funcția Off Road. Prin intermediul acesteia, răspunsul accelerației și al frânei sunt modificate, iar sistemele de asistare la pornirea din rampă și cel pentru coborârea unui deal își schimbă modul de lucru.

În ceea ce privește motorizările, Volkswagen a pregătit pentru noul Passat Alltrack un două propulsoare pe benzină, unul de 1.4 litri și 150 de cai putere și unul de 2.0 litri și 220 de cai. Cei care își doresc un diesel pot alege doar motorul de 2.0 litri în versiunile de putere de 150, 190 și 240 de cai putere.

Previous post

Oficialii Rolls-Royce confirmă un viitor crossover/SUV

Next post

Porsche Macan Turbo în nuanța Red Metallic

No Comment

Leave a reply