Home»Noutati»Volkswagen I.D. Crozz vine la Frankfurt într-o variantă nouă

Volkswagen I.D. Crozz vine la Frankfurt într-o variantă nouă

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen I.D. Crozz Concept va sosi în Europa cu un nou look, gândit pentru a atrage publicul de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Modelul german este un SUV electric menit să ne arate inspirația din spatele viitoarelor crossovere pregătite de această marcă. Până acum, avem doar o imagine teaser, sub forma unei schițe, alături de câteva clipuri care ne arată cu grijă anumite elemente ale lui I.D. Crozz.

Printre modificări în comparație cu exponatul cu același nume pregătit pentru Salonul Auto de la Shanghai se numără eliminarea iluminării din spatele siglei Volkswagen, alături de o nouă bară de protecție față și adaugarea a câteva elemente de design. Spatele primește alte stopuri și o bară modificată. Interiorul este futurist, așa cum se întâmplă la toate conceptele.

Nu vei putea găsi un I.D. Crozz în showroom-urile Volkswagen, dar prin 2020 ar trebui să fie lansat primul model electric inspirat de această serie de concepte. La scurtă vreme după aceea, ne putem aștepta și la crossovere și SUV-uri electrice de la Volkswagen, iar unul dintre ele ar trebui să fie desenat într-un stil similar cu cel al acestui exponat.

Previous post

Opel Crossland X debutează cu un concurs. Te poți înscrie dacă îl testezi

Next post

Jaguar și Land Rover vor lansa doar modele electrificate după 2020

No Comment

Leave a reply