Home»Noutati»Diverse»Volkswagen confirmă varianta de producție a lui Microbus pentru 2022

Volkswagen confirmă varianta de producție a lui Microbus pentru 2022

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen va construi o mașină interesantă în 2022: Microbus. Vorbim despre un automobil electric care are un design retro, ce amintește de celebrele vehicule utilitare ale mărcii germane.

Deși sunetul motoarelor lor răcite cu aer cu cu cilindri opuși orizontal nu va reveni vreodată, variantele lor electrice vor lăsa aerul așa cum l-au găsit după ce trec printr-o zonă. Ca să fim corecți, motoarele boxer cu carburație, indiferent de fabricant, nu au fost și nu sunt cel mai ecologic lucru din lume. Afirmația se aplică fără griji și la alte motorizări cu acest sistem de alimentare.

Volkswagen va introduce noul Microbus pe liniile de producție în anul 2022, când vor să-l echipeze și cu un sistem de conducere autonom de nivelul trei. Acesta din urmă obligă șoferul să fie prezent la volan și atent la drum, cu posibilitatea de a interveni la nevoie dacă apare o problemă pe drum pe care nu o poate rezolva sistemul autonom de conducere.

Cu alte cuvinte, vei putea merge în vacanță cu prietenii și să lași mașina să se conducă singură câtă vreme tu ești cu gândul în altă parte și discuți cu pasagerii. Știi tu, cum se întâmplă de multe ori și riști un accident, dar de data aceasta fără acel risc deasupra capului.

Previous post

Barca lui Henry Ford e de vânzare. Are motor V12 de 450 CP

Next post

Porsche Cayenne a trecut prin patru milioane de kilometri de teste

No Comment

Leave a reply