Home»Noutati»Volkswagen California XXL arată potențialul lui Crafter

Volkswagen California XXL arată potențialul lui Crafter

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen Crafter a venit la salonul vehiculelor utilitare de la Dusseldorf cu o conversie de camping.

Rezultatul se numește California XXL și vine cu numeroase elemente numai bune pentru o călătorie pe distanțe lungi, ferită de opriri la hotel. Scaunele din față pot fi învârtite înspre cabină, habitaclul are frigider, iar un mini-aragaz face parte din dotarea kit-ului de camping. Interiorul mai are și o masă și o chiuvetă, perfecte pentru a putea găti oriunde.

Cei de la Volkswagen au reușit chiar să implementeze un duș și un WC la bord, deci ai nevoie doar de apă curentă și de electricitate și ești aranjat. Curentul electric poate fi obținut și din panourile solare din dotare, dar acestea din urmă sunt gata oricând să primească puțin ajutor de la rețeaua electrică.

Motorizarea este un 2.0 TDI de 177 CP și 410 Nm, cuplată unui sistem de tracțiune integrală 4Motion și unei cutii manuale cu șase trepte. Nu vă bucurați prea tare de acest concept, pentru că el nu va sosi în reprezentanțe prea curând, deoarece Volkswagen nu are planuri de producție pentru el. Însă poți să faci o conversie de zile mari la un atelier specializat, iar aceasta poate fi efectuată și pe alte modele, nu neapărat pe un Crafter 2017.

Previous post

Jeep Wrangler JL 2018 - prima imagine neoficială

Next post

Volkswagen Amarok primește un interior custom de la Carlex

No Comment

Leave a reply