Home»Noutati»Volkswagen Amarok vine la Frankfurt cu două ediții speciale

Volkswagen Amarok vine la Frankfurt cu două ediții speciale

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen Amarok va fi adus la Salonul Auto de la Frankfurt în două variante, fiecare cu un look ușor diferit.

Amarok Dark Label și Amarok Aventura Exclusive sunt numele alese pentru cele două exemplare pregătite pentru cel mai mare salon auto din Europa. Cei de la Volkswagen Vehicule Comerciale au decis să-l prezinte pe cel galben, Aventura Exclusive, cu titulatura de concept. Între timp, modelul de culoare închisă va fi disponibil în showroom-uri.

Aventura Exclusive vine cu un exterior Galben Turmeric, accente cromate și cu jante din aliaj de 19 inch. Blocurile optice sunt bi-xenon, ornamentele pragurilor imită aluminiul, iar bena are o acoperitoare din fabrică. Interiorul său îmbina piele neagră cusută cu fir galben. Motorizarea sa este un V6 TDI de 258 CP și este cuplată unei transmisii automate cu opt trepte.

A doua variantă specială a lui Amarok se numește Dark Label și este bazată pe echiparea Comfortline din gama nemților. Culoarea aleasă pentru exterior se numește Iridium Grey matte și este îmbinată cu oglinzi care au capacele negru mat și cu un roll bar tot negru mat. Jantele din aliaj sunt de 18 inch și grila frontală a fost revizuită și este acum finisată cu accente cromate și este lăcuită integral.

Interiorul este apropiat de standard, dar are plafonul negru și covorașe speciale. Clienții pot să-l comande pe Amarok Dark Label cu două motorizări: un TDI de 163 CP cu transmisie manuală cu șase trepte, sau un alt TDI, de 204 CP, care vine ori cu o automată cu opt trepte, ori cu o manuală cu șase rapoarte. În Germania, un asemenea Amarok pleacă de la 33.700 de euro.

Previous post

Honda CR-V Hybrid Prototype anunță următoarea generație: vine fără diesel

Next post

Bollinger B1 a fost gândit și într-o variantă cu patru uși, tot electrică

No Comment

Leave a reply