Home»Noutati»Auto»Volkswagen Amarok facelift – Poze cu interiorul

Volkswagen Amarok facelift – Poze cu interiorul

0
Shares
Pinterest Google+

Acum câteva săptămâni, Volkswagen a publicat primele informații și primele poze cu Amarok facelift. Astăzi, nemții au venit și cu primele imagini cu interiorul lui Amarok.


În interior off-roaderul oferă clienților o mulțime de caracteristici noi: un habitaclu schimbat, incluzând un display color multifuncțional pentru modelul de lansare Aventura și sisteme radio / navigație de ultima generatie. Pentru șofer și pasagerul din dreapta, Amarok oferă 14 modalitați de ajustare electrică a scaunului ergoComfort, sistem premiat pentru confortul oferit.

Sistemul de infotainment este echipat cu aplicații precum App Connect, Guide & Inform sau Car-Net. Pentru a ușura manevrele de parcare, Volkswagen a pregătit și sistemul Park Pilot care funcționează împreună cu camera pentru mersul cu spatele.

După cum știți, Amarok facelift va fi disponibil cu motorul V6 de 3,0 litri diesel. Acesta este oferit în trei versiuni de putere, vârful de gamă având 224 de cai putere și 550 Nm. Viteza maximă este de 193 km/h, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 7,9 secunde.

Previous post

Am fost la Trofeul Dacii Liberi. Păreri, imagini şi clasamente

Next post

Cum trebuie să conduci o Lada Niva!

No Comment

Leave a reply