Home»Noutati»Diverse»VIDEO: Mercedes-Benz Clasa X trece prin testul elanului

VIDEO: Mercedes-Benz Clasa X trece prin testul elanului

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz Clasa X a fost trecut prin testul elanului, iar întreaga probă a ajuns pe internet, așa cum ne-au obișnuit spaniolii de la km77.

De obicei, suedezii de la Teknikens Värld se ocupă de testul elanului, dar spaniolii au prins gustul acestei probe și se pare că o fac cu fiecare vehicul pe care îl încearcă. În cazul lui X-Class, modelul german a reușit să treacă prin porți fără să doboare vreun con la 69 km/h, adică mai rapid decât Toyota Hilux, un model care a picat acest test în mâinile spaniolilor. Mai precis, Hilux a reușit să fie stabil abia la 66 km/h înainte de prima manevră de urgență, ceea ce nu se consideră notă de trecere la această probă.

Între timp, Mitsubishi L200 și Ford Ranger au reușit să-l surclaseze pe X-Class la acest test, ambele fiind capabile să efectueze manevra de evitare de urgență la 71 km/h fără să atingă vreun con sau să își ridice vreuna dintre roți de pe asfalt. Testul elanului din clipul de mai jos este efectuat cu o variantă cu patru cilindri a lui X-Class.

Previous post

Kia Niro are acum și o variantă electrică: Niro EV

Next post

SAB Spring Edition are loc în weekend-ul 10-13 mai

No Comment

Leave a reply