Home»Noutati»Vânzări record pentru Kia în primul sfert al anului

Vânzări record pentru Kia în primul sfert al anului

0
Shares
Pinterest Google+

Kia a reușit să stabilească un nou record de vânzări pe piața din Europa în primul sfert al acestui an.

Marca din Coreea de Sud a avut o creștere de 5.2% a vânzărilor în primele trei luni ale anului potrivit datelor ACEA, totalizând 131,434 unități. Este cel mai bun rezultat atins vreodată de Kia, iar creșterea depășește media europeană.

Potriivt Kia, modelele hibride și electrice au reprezentat 10% din totalul vânzărilor, în timp ce Sportage este cel mai bine vândut SUV din oferta constructorului. Totodată, martie 2018 a reprezentat cea mai bună lună de vânzări din istoria Kia în Europa, cu 57,492 de unități.

Aceste rezultate corespund unei cote de piață de 3.1%, o creștere de 0.2 procente față de aceeași perioadă a anului trecut. Mai trebuie să menționăm și faptul că Sportage este cel mai bine vândut model al mărcii în această perioadă, nu doar cel mai bine vândut SUV.

Picanto și Rio au completat podiumul, dar și modelul Cee’d în varianta existentă s-a bucurat de rezultate deosebite. În cadrul acestui an, Kia va lansa noul Ceed în Europa, ceea ce îi va aduce alte vânzări noi până la finalul lui 2018.

Previous post

Nissan cere ajutorul fanilor pentru design-ul lui Armada Mountain Patrol

Next post

Mitsubishi a modificat un L200 special pentru Fast&Furious

No Comment

Leave a reply