Home»Noutati»Următorul Suzuki Jimny a fost deconspirat pe internet

Următorul Suzuki Jimny a fost deconspirat pe internet

0
Shares
Pinterest Google+

Suzuki Jimny va primi o nouă generație în 2018, iar fanii înfocați ai modelului sunt curioși dacă își va păstra aspectul caracteristic.

Modelul nipon a fost prezentat într-un cadru restrâns în Japonia, iar unui dintre participanții la eveniment a apucat să fotografieze ecranul pe care erau afișate imaginile cu Jimny 2019. În mod interesant, marca a păstrat forma și poziționarea farului, iar asta nu-i singura supriză.

Jimny va avea în continuare o grilă frontală aproape dreaptă, iar forma sa pătrățoasă este păstrată și pentru următoarea generație. Modelul afișat pe ecran în cadrul respectivei prezentări avea jante de tablă și bare de protecție din plastic negru, semn că japonezii s-au gândit și la cei care fac off-road serios cu Jimny-urile lor și nu vor să regrete o zgârietură pe jantă sau pe barele de protecție.

Caroseria are în continuare trei portiere, iar ușa portbagajului poartă pe ea o roată de rezervă, un detaliu retro pentru fanii off-roaderelor cum nu prea mai găsești pe piață în mileniul trei.

Interiorul modelului din imagine nu este deloc sofisticat, dar remarcăm un ecran multimedia generos în centrul bordului, care va fi responsabil de navigație și de muzică. Climatizarea are comenzi separate, amplasate pe consola centrală.

Exemplarul din imaginile din prezentare are transmisie automată, iar toate zvonurile despre următorul Jimny anunță preluarea unor motorizări de la Baleno, inclusiv un propulsor benzină turbo care are o cilindree de un litru și dezvoltă 110 CP.

Noul Jimny va fi expus în premieră mondială la Salonul Auto de la Tokyo. Europenii îl vor vedea expus pe Bătrânul Continent abia în 2018, iar showroom-urile ar trebui să-l primească în a doua parte a anului viitor.

Previous post

Campionatul Național de Offroad 2017: etapa numărul 5 are loc la Hunedoara

Next post

Carpathian 2Wheels Guide - acum și pentru Bosnia și Herțegovina

No Comment

Leave a reply