Home»Noutati»Auto»Un nou record: 1078 kilometri dintr-un foc cu un Tesla Model S

Un nou record: 1078 kilometri dintr-un foc cu un Tesla Model S

0
Shares
Pinterest Google+

Tesla Model S P100D, un autoturism electric de serie cu o autonomie declarată de 540 de kilometri, a parcurs 1.078 km cu o singură încărcare.

Recordul mondial a fost omologat de un notar din Italia, care a sigilat portul de încărcare la pornire. Reușita îi aparțien unei echipe de cinci oameni, toți posesori de Tesla. Le-a luat 29 de ore să parcurgă traseul, iar viteza medie a fost de 40 km/h.

Poate că nu se compară cu un autoturism cu motorizare diesel și un rezervor mare, cuplat cu un stil de condus economic, dar este o reușită mare pentru un producător independent care a venit de nicăieri. Mai mult decât atât, cei de la Tesla se bucură de o poziție specială în industrie, fiind echivalentul lui Apple în acest domeniu.

Italienii au declarat că sistemul de conducere semi-autonom i-a ajutat foarte mult, pentru că au putut menține fără efort mijlocul benzii și o viteză constantă pe o distanță însemnată. Trebuie să menționăm că echipa nu a folosit sistemul de climatizare pe totul parcursul drumului, iar anvelopele utilizate sunt cu rezistență redusă la rulare. Toți acești factori au dus la rezultatul uimitor, care reprezintă de două ori mai mult decât autonomia declarată a acestui model.

Previous post

Toyota ProAce primește o conversie de camping: Verso

Next post

Aproape camion: Ram 3500 HD poate tracta 13.608 kg

No Comment

Leave a reply