Home»Noutati»Diverse»Tuning în stil american: Ram 1500 primește modificări pentru off-road

Tuning în stil american: Ram 1500 primește modificări pentru off-road

0
Shares
Pinterest Google+

Ram 1500 este adesea baza multor proiecte custom din SUA, iar cea mai recentă creație a celor de la American Expedition Vehicles nu face decât să întărească această afirmație.

Modelul se numește AEV Recruit și totul începe cu o gardă la sol mai mare cu zece centimetri. Suspensia standard este păstrată, pentru că AEV folosește alte puncte de montare și mai multe distanțiere, precum și amortizoare Bilstein 5100 cu o lungime mai mare.

Pachetul de suspensie include și elemente ale sistemului de direcție, toate fiind făcute din aluminiu turnat tip A206 T4, folosit și de forțele armate americane. Întocmai acest tip este folosit și pentru scutul de patru milimetri grosime din dotare.

Barele de protecție sunt din oțel gros de patru milimetri și integrează elemente necesare tractării. Toate acestea depășesc specificațiile originale pentru remorcat și este prezent și un troliu Warn Zeon 10-S, precum și o bară de LED-uri Vision X. Anvelopele de 35 de inch sunt deja programate în unitatea ECU, deci nu vor fi erori de afișare la kilometraj sau la viteză, de exemplu.

Bena are tuburi de protecție la colțuri și cârlige de amarare din aluminiu. Capota este din oțel galvanizat și are două fante gândite special pentru răcirea motorului în condiții grele. Traseul de admisie al aerului a fost modificat prin montarea unui snorkel din polietilenă. Grila frontală a fost vopsită în negru pentru a se potrivi cu vopseaua în două nuanțe.

Motorizarea nu a fost modificată, iar toate AEV-urile Recruit se bucură de garanția de fabrică sprijinită de FCA. Clienții se pot bucura și de un interior cu tapițerie din piele care poate fi brodată cu un model la comandă.

Previous post

Hummer a murit, Humvee primește o actualizare

Next post

Harley Davidson vinde și biciclete: doar 10 unități disponibile

No Comment

Leave a reply