Home»Noutati»Toyota TJ Cruiser ne arată cel mai spațios SUV din lume

Toyota TJ Cruiser ne arată cel mai spațios SUV din lume

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota FJ Cruiser se pregătește să iasă din producție, dar japonezii par să aibă un înlocuitor în plan.

Conceptul său se numește Tj Cruiser, iar numele vine de la Toolbox (trusa de scule) și Joy (bucurie). Particula Cruiser a mai fost folosită de marca niponă și pe FJ, ceea ce ne-a făcut să ajungem la această legătură. Dacă vă mai amintiți, modelul FJ Cruiser a fost anticipat tot de un concept cu design excentric, cum este și Tj Cruiser, iar varianta de producție a debutat cu un aspect la fel de diferit de ceea ce găsim în restul gamei Toyota.

Se pare că producătorul japonez știe că este o piață generoasă de autovehicule pentru cei care sunt diferiți, iar copilul rebel dintre un SUV și un vehicul utilitar, cu design rectangular, ar putea fi răspunsul la multe întrebări.

Întreaga creație stă pe platforma TNGA, adică noua arhitectură globală de la Toyota și propulsia este asigurată de un motor de 2.0 litri alimentat cu benzină și asistat de un sistem hibrid. Potrivit Toyota, noul model poate găzdui elemente lungi de până la trei metri dacă este pliat și scaunul pasagerului.

Pentru moment, nu avem confirmarea unei variante de producție, dar trebuie să recunoașteți că Tj Cruiser arată interesant și că ar putea fi un autoturism foarte practic în viața multora dacă ar fi vândut la un preț competitiv. Mai avem cel puțin doi ani până va debuta pe piață dacă ar fi aprobat pentru producție în această lună.

Previous post

Designerul lui Discovery este nemulțumit de plăcuțele de înmatriculare

Next post

Cel mai util Land Rover pentru camping este creat de SVO

No Comment

Leave a reply