Home»Tehnica»Proiecte custom»Toyota Land Cruiser V8 primește interior BMW de la Bulgari

Toyota Land Cruiser V8 primește interior BMW de la Bulgari

0
Shares
Pinterest Google+

Vilner, o companie din Bulgaria specializată în tuning interior, a prezentat una dintre cele mai recente creații din portofoliul său.

Este vorba despre un Toyota Land Cruiser V8, care a fost echipat cu un interior de BMW. Acesta din urmă a fost adaptat pentru a avea loc și a se integra la bordul off-roader-ului nipon. Pentru că este vorba despre un proiect custom, a fost aleasă și o culoare specială. Roșu Bordeaux.

Aceasta poate fi puternică pentru ochi și să fie deranjantă, dar pachetul de la Vilner pare să fie ceva cu care te obișnuiești după câteva ore la volan. Pe lângă piele de calitate, bulgarii au pus și alcantara pe unde au apucat, evident, în aceeași nuanță.

Scaunele din față sunt de la BMW Seria 5 E60, pe când bancheta este de la un Seria 7, sau cel puțin așa pare. Cei de la Vilner oferă și un pachet de bagaje, iar acestea au suportul de pus pe umăr din centurile de siguranță care erau montate înainte în Toyota Land Cruiser V8. Sperăm ca aceste proiecte realizate de bulgari să inspire și tunerii din România, care nu se laudă prea des cu asemenea conversii.

Previous post

Morgan EV3 devine realitate: prima mașină electrică a englezilor

Next post

Mobius II - un off-roader accesibil dezvoltat pentru Africa

No Comment

Leave a reply