Home»Noutati»Toyota Hilux împlinește 50 de ani și îi sărbătorește cu o ediție specială

Toyota Hilux împlinește 50 de ani și îi sărbătorește cu o ediție specială

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota Hilux va sărbători 50 de ani de carieră la anul, dar japonezii au decis să îi sărbătorească de pe acum, pentru că pick-up-ul lor are treabă și va fi ocupat și la anul.

Estimările Toyota anunță un nou record de vânzări pentru acest model, care va depăși maximul absolut din 2007, când au fost vândute 40.104 exemplare Hilux. Numai bune de luat la second-hand la un preț bun, dacă există amatori.

Modelul aniversar a venit la Salonul Auto de la Frankfurt pentru a fi admirat de presă și de public, iar acesta vine cu câteva ornamente speciale și o grafică dedicată. Anumite elemente de caroserie au fost vopsite în negru, iar Invincible este scris clar pe caroserie.

Jantele din aliaj au diametrul de 18 inch și sunt și ele negre, dar acum poartă anvelope BF Goodrich A/T. Pragurile sunt și ele negre și au ornamente cromate, cum are și bara de protecție spate, la fel cum este și roll-bar-ul din benă.

Tot în benă găsim un strat protector din plastic și o trusă de scule pe care nu o veți găsi în oferta standard. Interiorul nu are prea multe piese în plus față de standard, dar există un set de covorașe speciale și levierul frânei de parcare este îmbrăcat în piele.

Previous post

Trofeul Duster 2017: O zi lungă de aventură la Sărata Monteoru

Next post

Volvo XC40 a fost deconspirat înainte de prezentarea oficială

No Comment

Leave a reply