Home»Noutati»Toyota Hilux facelift a fost deconspirat în Thailanda

Toyota Hilux facelift a fost deconspirat în Thailanda

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota Hilux facelift a fost dezvelit pe piața din Thailanda, iar oficialii mărcii nipone sunt așteptați să facă totul oficial și pentru celelalte piețe în zilele următoare.

La doar doi ani de la lansarea actualei generații, se pare că a fost decisă apropierea stilistică de Tacoma, pick-up-ul american al celor de la Toyota. Această apropierea a fost făcută printr-o grilă frontală hexagonală, o bară față redesenată și noi ornamente pentru proiectoarele de ceață.

În mod interesant, noua față a lui Hilux este oferită doar pe variantele 4×4 și pe câteva versiuni 4×2. Între timp, modelele Hilux care au tracțiune spate nu primesc aceeași față, de la Tacoma, ci rămân cu cea veche, însă cu o grilă frontală neagră.

Posteriorul și profilul nu au fost schimbate. Interiorul pare și el neschimbat, dar pe piața din Thailanda (acolo este sigură această veste) va fi lansată o echipare numită Rocco, care va avea numeroase ornamente dedicate, iar unele vor fi și la interior.Gama de motorizări rămâne neschimbată în urma facelift-ului.

Previous post

Ducati Multistrada 1260 primește actualizări pentru călătorii lungi

Next post

Duster primește motor 2.0 de 145 CP în varianta Renault

No Comment

Leave a reply