Home»Noutati»Diverse»Toyota C-HR Tonka – un vis frumos care nu se va împlini

Toyota C-HR Tonka – un vis frumos care nu se va împlini

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota C-HR este un crossover cu design excentric, dar nu-i făcut pentru off-road extrem. Știm asta, nu-i vreun secret, dar asta nu i-a oprit pe unii să se întrebe cum ar fi arătat un C-HR gata de alergat la un trial.

Vehiculul din imaginile din galeria foto a acestui material este creat digital de artistul Mo Aoun, iar el este inspirat din Hilux Tonka, un concept gândit de japonezi pentru amatorii „camioanelor Tonka”, adică un tip de jucării care n-a ajuns pe piață din România.

Totul a început cu o gardă la sol mărită și prin instalarea unui set de punți portale. C-HR a primit în PhotoShop și un set de anvelope de off-road, alături de patru jante numai bune pentru mers fără griji pe teren accidentat.

Artistul i-a montat și un troliu, alături de un bull-bar de dimensiuni generoase. Există și un set de lumini LED suplimentare. Pe montantul A găsim un snorkel, iar plafonul are încă o bandă de LED-uri.

Ușa hayon-ului a fost înlocuită cu două anvelope de off-road, cu tot cu jante, iar bara spate a fost tăiată pentru un unghi de degajare și mai bun. Remarcăm și un roll-bar extern, dar acesta pare fragil în comparație cu ce vedem la mașinile pregătite de off-road extrem.

Cu un buget suficient de generos, poți să pregătești un C-HR să arate la fel, dar s-ar putea să dai mai mult pe modificări decât dai pe masină. Chiar și așa, ai avea ceva unicat în lume, pentru că trebuie să fii tare excentric pentru a construi așa ceva. În orice caz, apreciem imaginația artistului și ne bucurăm că mai sunt și alții care se întreabă cum ar arăta un crossover pregătit de off-road extrem.

Previous post

Testele de consum oficiale se schimbă de la 1 septembrie

Next post

De la ruină la regină - diferența pe care o face un detailing

No Comment

Leave a reply