Home»Noutati»Diverse»Toyota așteaptă evoluția sistemelor de conducere autonomă până să le ofere în serie

Toyota așteaptă evoluția sistemelor de conducere autonomă până să le ofere în serie

0
Shares
Pinterest Google+

Toyota nu vrea să fie primul producător auto din lume care lansează o mașină autonomă sau cu funcții avansate de conducere autonomă.

Producătorul nipon așteaptă ca funcțiile de conducere autonome dezvoltate de diferiți furnizori și constructori auto să-și demonstreze fiabilitatea în toate condițiile imaginabile și din teren până să lanseze asemena elemente în gama sa.
Cei de la Toyota sunt probabil marcați în continuare de recall-urile pe care au fost nevoiți să le facă, iar reprezentanții mărcii probabil că suflă și-n iaurt gândindu-se la potențialele riscuri pe care și le-ar asuma dacă ar lansa primii o tehnologie de conducere autonomă pe un automobil de serie.

Vestea bună este că Toyota lucrează de ceva vreme la mai multe soluții de conducere autonomă care să crească siguranța rutieră și să ofere mașini mai sigure pentru toți clienții săi, dar aceste prototipuri vor avea variantă de serie abia după ce fiabilitatea respectivelor sisteme îi va convinge și pe cei mai sceptici dintre inginerii companiei. Probabil după anul 2020 vom vedea asemenea tehnologii în gama Toyota.

Previous post

Ram 1500 Hydro Blue Sport, mai subtil ca niciodată

Next post

Vespa Elettrica - primul scuter electric al italienilor

No Comment

Leave a reply