Home»Noutati»Auto»TORQ Very Light Electric – Off-roadul tocmai a trecut la un alt nivel

TORQ Very Light Electric – Off-roadul tocmai a trecut la un alt nivel

0
Shares
Pinterest Google+

Industria auto a început să caute cu disperare soluții cu privire la poluare, iar mașinile electrice își fac apariția tot mai des prin cadrul saloanelor de profil. Tesla a dovedit că se poate să dai naștere unei mașini electrice extrem de rapide. Același lucru a făcut și Nissan cu Leaf, un model care merită utilizat zi de zi.

Dar ce facem cu noi, pasionații de off-road? La noi chiar nu se gândește nimeni? Ba da. Răspunsul eco vine din partea TORQ, o companie din Birmingham, Alabama, SUA.

Aceștia au proiectat și dezvoltat noul buggy TORQ Very Light Electric. Din punct de vedere estetic nu prea ai cum să-l deosebești de alte vehicule de acest gen, dar când te vei urca la volan, lucrurile se schimbă radical. De ce? Pentru că TORQ Very Light Electric are un motor electric capabil să dezvolte 18 CP și un set de baterii care te ajută să te plimbi cam 3 ore și jumătate. Asta după ce le-ai ținut la încărcat 5 ore. Și cu asta am demonstrat că pentru moment bateriile răman o problemă principală în cazul unui model electric.

Cât despre performanțele acestui vehicul nu ne putem pronunța, dar lucrurile nu arată rău deloc.

Previous post

Când MINI întâlnește legenda Range Rover

Next post

Dacia a lansat noul Duster Connected by Orange

No Comment

Leave a reply