Home»Noutati»Suzuki pregăteşte o nouă faţă pentru Jimny, din 2013

Suzuki pregăteşte o nouă faţă pentru Jimny, din 2013

0
Shares
Pinterest Google+

Suzuki a pus la punct ultimele retuşuri cu care Jimny se va prezenta de anul viitor. Modificările vizează la exterior barele faţă şi spate, capota, grila radiatorului, relocarea lămpilor de ceaţă şi o nouă nuanţă “Breeze Blue” ce a fost adăugată gamei de culori disponibile.

Redimensionarea spoilerului faţă a făcut ca lungimea totală a maşinii să înregistreze un plus de 30 mm.
Interiorul cunoaşte şi el câteva schimbări la nielul materialelor textile, a designului tetierelor şi au fost adăugate prinderi ISOFIX pentru scaunele din spate. Au fost regândite şi spaţiile de depozitare, pentru ca habitaclul destul de mic al lui Jimny să poată fi folosit cât mai eficient.

Motorul de 1.3 litri complet din aluminiu beneficiază de distribuţie variabilă şi poate fi cuplat ca şi până acum, fie la o cutie de viteze manuală, fie la una automată.
Deşi nu apreciem ca fiind foarte inspirate retuşurile exteriorului în termeni de estetică, este posibil ca nevoia de a schimba neapărat partea frontală şi bara faţă, să aibă de fapt ca motivaţie creşterea nivelului de siguranţă, capitol la care Jimny nu a fost niciodată văzut cu ochi buni. Trebuie reţinută însă partea bună a lucrurilor, anume că aptitudinile ce fac din Jimny un adevărat performer al segmentului mini SUV, au rămas în continuare nealterate şi susţinute de aceeaşi mecanică şi de construcţia “old-school”.

Previous post

Senzaţii cu Juke. Am testat cea mai puternică versiune.

Next post

Fiat Panda 4x4 cu motor de GSXR ! (VIDEO)

No Comment

Leave a reply