Home»Noutati»Supercar electric pentru off-road: Xing Mobility Miss R

Supercar electric pentru off-road: Xing Mobility Miss R

0
Shares
Pinterest Google+

Xing Mobility este o companie din Taiwan care a prezentat un vehicul inedit gândit pentru off-road.

Ei îl descriu drept un supercar electric pentru off-road și l-au botezat Miss R. Numele său neobișnuit ascunde un vehicul care poate fi echipat cu anvelope bune pentru șosea și cu aripi adecvate pentru acest mediu, dar și cu alt set de aripi și jante, cu tot cu anvelope, care să fie potrivite pentru off-road.

Motorizarea este electrică și dezvoltă 1.000 de kilowați, adică 1.341 cai putere. Accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în doar 1.8 secunde, pe când sprint-ul până la 200 km/h este realizat în doar 5.1 secunde. Bateria sa are 98 de module, totalizând 4.116 celule și poate fi schimbată în doar cinci minute ca să nu aștepți să se încarce. Sigur, ai nevoie și de o altă baterie ca să poți face asta, dar asta este doar partea a doua a problemei.

CEO-ul companiei spune că tehnologia va ajunge și pe un camion de 3.5 tone gândit doar pentru șosea, pe care l-a numit Mr. T, după personajul din serialul Echipa de Șoc (The A Team). Pentru moment, vehiculul Miss R este un prototip și nu știm când va intra în producție.

 

Previous post

Toyota va rechema 28.236 de mașini în România

Next post

Fabrica de Alcantara nu mai face față cererii

No Comment

Leave a reply