Home»Noutati»Auto»Stelvio, primul SUV din istoria Alfa Romeo

Stelvio, primul SUV din istoria Alfa Romeo

0
Shares
Pinterest Google+

Doamnelor, domnilor, faceți cunoștință cu Alfa Romeo Stelvio, primul SUV a producătorului italian. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că SUV-urile vând, iar Alfa Romeo avea nevoie de un astfel de model în gamă. Și uite așa a luat naștere Stelvio, un SUV botezat după celebra trecătoare din Italia.

La baza lui Stelvio stă platforma Giorgio, aceeași care animă și modelul Giulia. Despre design nu prea avem ce să spunem: spirit latin, liber și în același timp sportiv. Formele lui Stelvio sunt extrem de atrăgătoare și chiar dacă nu ești fanul italienilor nu ai cum să spui că SUV-ul lor arată rău.

Interiorul lui Alfa Romeo Stelvio a fost preluat de pe sedanul Giulia, iar acest lucru nu are cum să nu ne bucure. Materiale de calitate, finisaje plăcute și o atmosferă sportivă.

Gama de motorizări din SUA, pentru că în Los Angeles a fost lansat modelul italian, are în componență un 2,0 de 280 de cai și 415 Nm și un V6 de 2,9 litri și 510 cai putere. Indiferent de motorizare vei primi tracțiunea integrală Q4 și cutia automată cu 8 trepte.

Previous post

Faceți cunoștință cu Pathkiller, un Wrangler dus la extrem

Next post

MINI a prezentat noul John Cooper Works Rally

No Comment

Leave a reply