Home»Noutati»SsangYong Rexton va primi design Pininfarina în 2021

SsangYong Rexton va primi design Pininfarina în 2021

0
Shares
Pinterest Google+

SsangYong a lansat noul Rexton în acest an, dar marca din Coreea de Sud lucrează deja la succesorul acestuia, așteptat în 2021.

De data aceasta, design-ul va fi semnat de Pininfarina, iar vestea vine de la CEO-ul mărcii, Jong Sik Choi. Oficialul a vorbit cu englezii de la Car și a transmis această informație vitală, care ne arată că design-ul contează și pentru mărcile de volum care erau cunoscute pentru aspectul excentric și polarizant.

Legătura dintre Pininfarina și SsangYong putea fi prevăzută deoarece ambele brand-uri sunt deținute de grupul indian Mahindra, ceea ce ar fi însemnat că era păcat să nu profite de talentul din grup. Achiziția Pininfarina a fost realizată în 2015 și a însumat aproximativ 28 de milioane de dolari.

Dacă asta înseamnă că vom avea modele SsangYong care nu zgârie retina, merită fiecare cent. Așteptăm cu sufletul la gură conceptul care prefigurează viitorul Rexton în speranța că se poate face ceva cu acest model, care a fost apreciat în trecut pentru orice altceva în afară de design.

Previous post

Duster va fi construit și în Iran, unde va avea sigla Renault

Next post

Nissan Juke ia parte la stabilirea unui record inedit

No Comment

Leave a reply