Home»Noutati»Auto»SsangYong LIV-2 Concept anticipează nouă navă amiral a producătorului sud-coreean

SsangYong LIV-2 Concept anticipează nouă navă amiral a producătorului sud-coreean

0
Shares
Pinterest Google+

SsangYong a prezentat conceptul LIV-2 în cadrul Salonului Auto de la Paris. LIV-2, prescurtare a numelui ”Limitless Interface Vehicle”, este forma finală a proiectului Y400 ce stă la baza noului SUV de clasă mare de la SsangYong și care va intra în piață în 2017.

”Cu modelele Tivoli și XLV, SsangYong a demonstrat abilitatea sa de a concepe și a produce de la zero și într-un timp record, un model nou. Cu deja peste 100,000 de unități vândute în întrega lume, Tivoli și XLV susțin transformarea lui SsangYong” a declarat Johng-sik Choi, CEO al SsangYong Motor Company la evenimentul de lansare al LIV-2.

LIV-2 își propune să păstreze poziția lui SsangYong de leader în producția coreeană de vehicule și SUV-uri 4×4 reale. Modelul va continua tradiția SsangYong în materie de structuri cu șasiu separat diferențiidu-se astfel de valul producătorilor ce au trecut la structuri monococă. Cu o structura cu șasiu separat ce aduce avantaje clare în materie de off-road și durabilitate și utilizând sistemul de tracțiune integrală de la SsangYong, LIV-2 este echipat cu o interfață inteligentă ce va facilita comunicarea activă între șofer și mașină.

”Noi suntem convinși că acest nou model va deveni un nou reper al segmentului și va ridica marca SsangYong la nivelul următor. De altfel, în anii următori, vom continua să adăugăm câte un model nou pe an la paleta de modele deja lansate, fiecare fiind conceput a ne extinde apetența la publicul consumator și la piețele internationale” a adăugat oficialul SsangYong.

Sub capota versiunii de serie, SsangYong va opta pentru două motoare. Un diesel de 2,2 litri și un benzinar de 2,0 litri capabil să ofere 225 de cai putere și 350 Nm.

Previous post

Jeep vrea un model mai mic decât Renegade, dar cu atitudine

Next post

Chevrolet Colorado ZH2, arma silențioasă a armatei SUA

No Comment

Leave a reply