Home»Sport»SsangYong Baja 500 Romania – Clasament final

SsangYong Baja 500 Romania – Clasament final

0
Shares
Pinterest Google+

SsangYong Baja 500 Romania s-a încheiat cu bine. 51 de concurenți înscriși, dintre care 25 de echipaje auto inscrise la clasa profi, 6 echipaje la clasa UTV (side by side), 1 echipaje la clasa Buggy. Clasa promo a adus 9 echipaje auto de entuziasmati ai rally-raidului, fiind toti prezenti pe grila de start.

Totodata, au fost prezente 3 quad-uri si 6 motociclisti inscrisi la seria de Avansati , la clasa Hobby nu a fost niciun concurent. Concursul s-a remarcat prin caracterul lui international, la start fiind prezenti 24 concurenti din Romania, 1 echipaj din Spania, 9 din Bulgaria, 13 din Italia si 4 echipaje purtand steagul Israelului.

      

La clasa auto s-a impus echipajul HEYMANN RAZ / SEGAL HILLEL. Pe doi a terminat CVETOMIR IVANCHEV / NIKOLOV IVAYLO, iar pe trei, NIKOLAY GOCHEV / KRASIMIR KOLEV. Clasa moto a fost adjudecata de românul FLOREA IONUT. Acesta a fost urmat în clasament de GIOVANNI STIGLIANO și de SEBASTIAN BERCEANU.

La clasa promo, învingător a fost echipajul OLIVERIO GIUSEPPE / PAGNOCELLI MATTTIA. Echipajul Suciu Marius /Miclea Mircea si-a adjudecat Trofeul Duster 2016 .

Foto – Motomad.ro – Sebastian Popescu

Previous post

Dacia Duster a primit cutie automată EDC și o echipare nouă – Explorer. Impresii după primul test.

Next post

Bob Lutz s-a apucat să asambleze Hummer H1. Le vinde în China

No Comment

Leave a reply