Home»Noutati»Diverse»Se caută Mecanicul Anului în România – te poți înscrie și tu!

Se caută Mecanicul Anului în România – te poți înscrie și tu!

0
Shares
Pinterest Google+

Mecanicul Anului este un concurs care are deja tradiție în țara noastră, iar în toamna aceasta se derulează ediția 2017 a acestuia.

Evenimentul este organizat tot de AD Auto Total, o companie care este pe primul loc în materie de piese auto în țara noastră. Singura condiție pentru participare, pe lângă vârsta minimă de 18 ani, este pasiunea nemărginită pentru motoare. Există două categorii: mecanică auto și diagnoză.

Ca să începi, trebuie să intri pe site-ul oficial al competitiei, mecaniculanului.ro, în care ai de rezolvat un test de o oră. Această probă preliminară poate fi derulată pe o singură probă, adică diagnoză sau mecanică.

Primii 50 de clasați ai acestor teste, pentru ambele categorii, vor merge la Brașov, pentru etapa a doua, derulată pe 10 noiembrie. Apoi, doar 10 vor rămâne la secțiunea de diagnoză și doi concurenți se vor întrece la mecanică auto. Cei doi se vor întrece în realizarea aceleiași operațiuni la un motor amplasat pe un banc, iar cel care termină lucrarea corect primul va câștiga.

Între timp, ceilalți zece concurenți se vor întrece într-un concurs de cunoștințe tehnice, derulat la pupitre. Primii doi clasați vor trece apoi la o probă de diagnoză, pe două mașini identice amplasate pe o scenă. Au la dispoziție doar 30 de minute să pornească motorul, iar cel care reușește să facă asta primul va câștiga un autoturism nou, alături de titlul de Mecanicul Anului.

Începând din 2016, competiția Mecanicul Anului premiază și Service-ul Anului, iar acesta este acordat unității care are trei angajați calificați în etapa probelor scrise, în orice secțiune. Juriul este format din trainerii Academiei Auto AD Auto Total, care specializează traineri din întreaga Europă. Echipa include și câștigătorii edițiilor precedente ale acestui concurs.

Previous post

Mitsubishi Eclipse Cross a intrat în producție și vine spre Europa

Next post

Honda a pregătit încă o motocicletă care își ține singură echilibrul

No Comment

Leave a reply