Home»Tehnica»Proiecte custom»SCG Boot, un off-roader construit pentru a urca pe un vulcan

SCG Boot, un off-roader construit pentru a urca pe un vulcan

0
Shares
Pinterest Google+

SCG, acronimul de la Scuderia Cameron Glickenhaus, este un producător de automobile care lucrează cu volume mici.

Până acum, ei s-au concentrat pe supercar-uri, însă următorul lor proiect este un off-roader numit Boot. În caz că nu v-ați prins, numele înseamnă cizmă, iar cei de la SCG vor să demonstreze cât de capabil este prin urcarea pe un vulcan din Anzi. Respectivul vulcan are o înălțime de 6.893 metri și se numește Ojos del Salado.

Pentru moment, avem doar câteva imagini generate pe computer ale „cizmei” de la SCG, dar știm deja că are o cutie automată în standard, motor V8 aspirat montat central și tracțiune integrală. Propulsorul este aspirat natural și are o cilindree de aproximativ cinci litri. Printre alte specificații ale acestui model se află și ținta constructorului pentru cursa suspensiei inspirate din evenimente din motorsport precum cursele Baja și Paris-Dakar. Aceasta ar trebui să aibă o cursă de aproape 50.8 centimetri.

În materie de design, acest model va fi proiectat pentru a urmări funcțiile sale, așa că nu va cuceri priviri pe șosele sau în afara lor. În mod normal, modelul va fi oferit în varianta cu ampatament scurt, botezată Steve, însă expediția pregătită de producătorul excentric va folosi un vehicul cu ampatamentul extins, care păstrează numele Boot. Indiferent că vorbim despre Boot sau Steve, cele două modele ies în evidență oricum prin poziția centrală de conducere. Prețul de bază al lui Scuderia Cameron Glickenhaus Steve este de 100.000 de dolari.

Previous post

Nissan a inventat papucii cu parcare autonomă

Next post

Ecologiștii au încercat să interzică diesel-urile Volkswagen în orașe

No Comment

Leave a reply