Home»Noutati»Salonul Auto București și Accesorii are peste 350 de modele

Salonul Auto București și Accesorii are peste 350 de modele

0
Shares
Pinterest Google+

Salonul Auto București și Accesorii 2018 se derulează între 11 și 21 octombrie 2018.

Vorbim despre ediția aniversară a acestui eveniment, mai precis ediția numărul 25 a Salonului auto București și Accesorii. Deschiderea oficială are loc în data de 11 octombrie 2018, iar odată cu aceasta vizitatorii au accesul liber la eveniment în acea zi.

Salonul Auto București și Accesorii 2018 va avea peste 350 de modele expuse. În ordine alfabetică, sunt prezente mărcile Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Isuzu, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Piaggio, Smart, Toyota, Volvo și altele.

Retromobil România va avea un stand dedicat, care va include exponate de la Clubul ARO 10, dar și alte vehicule de colecție. Printre care și un ARO 10 de competiție, o Dacia 1300 Taxi din 1970 și multe altele.

Țiriac Collection va expune, la rândul său, șase mașini rare din colecția lui Ion Țiriac. Unul dintre ele a câștigat premiul cel mare, adică Best of Show, la Concursul de Eleganță de la Sinaia din 2018.

Prețul unui bilet este de 35 de lei, dar accesul copiilor sub șapte ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit. Este ocazia perfectă pentru a-i insufla copilului tău pasiunea pentru automobile, așa cum ni s-a întâmplat și nouă la evenimente similare din trecut.

Previous post

Mercedes-Benz Clasa X va primi o versiune 6x6 de la Carlex

Next post

Jeep Wrangler a debutat în România: Cât costă și ce motoare are

No Comment

Leave a reply