Home»Noutati»Range Rover Sport primește o variantă hibridă plug-in cu 400 CP

Range Rover Sport primește o variantă hibridă plug-in cu 400 CP

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover are acum și SUV-uri hibride plug-in în ofertă, iar primul model care a primit acest tratament este Range Rover Sport.

Noul model va avea două moduri de rulare, dintre care unul este 100% electric, ceea ce înseamnă că se poate deplasa doar cu motorul de 85 kW, fără a emite noxe. Propulsorul acompaniază o unitate cu ardere internă, de 2.0 litri și patru cilindri, care dezvoltă aproape 300 CP. Împreună, sistemul hibrid livrează o putere combinată de 400 CP și un cuplu maxim de 640 Nm.

Viteza maximă a acestui model este de 220 km/h, iar accelerarea de la 0 la 96 km/h este realizată în 6.7 secunde. Cu alte cuvinte, prinde suta în mai puțin de șapte secunde. Modul de rulare 100% electric are o autonomie de 50 de kilometri, adică mai mult decât suficient pentru cât au nevoie să meargă majoritatea șoferilor prin orașe în drumurile lor zilnice. Consumul mediu încă nu a fost specificat, dar vom afla cifre în lunile următoare.

Denumirea comercială a acestei motorizări va fi P400e, iar tracțiunea integrală va fi permanentă inclusiv în modul 100% electric. Debutul comercial are loc în varal ui 2018, iar tot atunci vom avea și prețuri pe toate piețele pe care va fi disponibil. În SUA, el va porni de la 78.300 de dolari.

Previous post

Renault Captur va primi un frate în 2019

Next post

GTC Trophy 2017 - pregatiți-vă de ziua cea mai lungă

No Comment

Leave a reply