Home»Noutati»Diverse»Raliul Dakar 2016 – Loeb are probleme și pierde șefia clasamentului general

Raliul Dakar 2016 – Loeb are probleme și pierde șefia clasamentului general

0
Shares
Pinterest Google+

Etapa cu numărul opt a Raliului Dakar 2016 aduce și primele probleme pentru francezul Sebastian Loeb. După ce acesta rămâne blocat în dunele de nisip, cu doar 30 de kilometri înainte de finalul etapei speciale greșește, se răstoarnă și ajunge la final cu o întârziere de peste o oră.

Menționăm că Peterhansel a declarat la final de etapă “Am pierdut o mașină.”, deși pe clasamentul de etapă Loeb apare pe locul 30.

Nasser Al-Attiyah a dominat etapa de astăzi și a reușit să termine pe prima poziție a podiumului. Pe locul secund a venit Carlos Sainz, iar pe trei a terminat Stephane Peterhansel. La general clasamentul de etapă este inversat (Peterhansel, Sainz, Al-Attiyah) după ce Loeb pierde masiv în etapa de astăzi. Acesta din urmă ocupă poziția cu numărul opt.

La clasa moto, Toby Price se clasează primul, urmat de Goncalves și de chilianul Quintanilla. La general, clasamentul este condus de același Price, urmat tot de Goncalves și de Svitko.

Mani Gyenes termină etapa de astăzi pe poziția cu numărul 23, iar la general rămâne pe locul 20.

La clasa quad, franții Patronelli domină etapa terminând pe 1 și 2, iar pe trei încheie Hernandez. Clasamentul general provizoriul este identic cu cel al etapei de astăzi.

Previous post

Ford F-150 Raptor SuperCrew - Tot teren!

Next post

Nissan Titan Warrior Concept - Pick-up de top

No Comment

Leave a reply