Home»Noutati»Auto»Primul Suzuki Vitara a părăsit linia de producție a uzinei din Ungaria

Primul Suzuki Vitara a părăsit linia de producție a uzinei din Ungaria

0
Shares
Pinterest Google+

Producția noului Suzuki Vitara a demarat la uzina din Ungaria, iar în România, modelul japonez va ajunge la sfârșitul lunii martie. Startul producției de serie a fost dat de prim-ministrul Viktor Orban, iar la acest moment special a participat și Osamu Suzuki, CEO-ul SUzuki Motor Corporation.

Este pentru a patra oară în istoria uzinei Suzuki din Ungaria când rim-ministrul Orban conduce un nou model Suzuki, imediat ce acesta a ieșit de pe linia de producție. Noul Vitara deschide o nouă eră în istoria unuia dintre cele mai importante modele din gama Suzuki. Dezvoltarea modelului a durat peste patru ani, acesta beneficiind de o platformă complet nouă.

Așa cum deja știți, Suzuki Vitara dispune de toate atuurile care i-au adus succesul în trecut: un consum redus de combustibil obținut prin reducerea greutății mașinii, reducerea pierderii energiei mecanice, designul optimizat pentru a obține performanțe aerodinamice mai bune și sistemul Engine Auto Stop Start. Tot în dreptul dotărilor amintim de sistemul radar pentru asistența la frânare (Radar Brake Support) și de sistemul cruise control adaptiv cu limitator de viteză (Adaptive Cruise Control).

Previous post

Jeep Wrangler Black Edition II străjuiește în Geneva

Next post

Mercedes-Benz G-Class Sahara by Mansory

No Comment

Leave a reply