Home»Noutati»Auto»Pachet tehnic nou pentru Honda CR-V

Pachet tehnic nou pentru Honda CR-V

0
Shares
Pinterest Google+

Honda a pregătit câteva schimbări importante, ce vor viza modelul CR-V începând cu primăvara lui 2015, schimbări pe care producătorul nipon le-a și făcut deja publice cu ocazia salonului de la Paris. Exteriorul mașinii va beneficia de retușuri discrete aplicate în principal blocurilor optice și spoilerelor, dar adevăratele surprize vor veni însă de la un pachet tehnic radical îmbunătățit.

Este vorba de prezența pe versiunea 4×4 a unei motrizări i-DTEC de 1.6 litri, ce va înlocui actualul propulsor de 2.2 litri. Noul motor face parte din noua generație Earth Dream Technologies și vine cu caracteristici de top la nivelul eficienței și al nivelul emisiilor poluante.

O altă modificare substanțială vizează transmisia, iar aici Honda aduce în scenă o cutie de viteze automată cu nouă rapoarte, perfect adaptată pentru a oferi maximul de performanță din cei 160 CP și 350 Nm, pe care îi oferă dieselul de 1.6 litri. Cu aceste îmbunătățiri substanțiale la capitolul tehnic, CR-V face un pas important în lumea celor mai evoluate și mai eficiente SUV-uri de pe piață.

 

Previous post

Noul Lexus NX. Atac dur la X3, Q5 şi GLK

Next post

Au fost livrate primele Duster Pick-up

No Comment

Leave a reply