Home»Noutati»Opel Grandland X și Insignia Country Tourer au debutat la Frankfurt

Opel Grandland X și Insignia Country Tourer au debutat la Frankfurt

0
Shares
Pinterest Google+

Opel s-a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt cu mai multe modele, printre care și unul dintre primele fructe ale colaborării cu PSA Peugeot-Citroen.

Rezultatul parteneriatului, care s-a transformat între timp într-o achiziție, este Grandland X, iar acesta este cel mai mare SUV din portofoliul mărcii germane. În gama actuală Opel, Grandland X ocupă locul pe care stătea Antara în trecut, dar nu are nicio legătură cu acesta.

Mai mult decât atât, cei de la Opel nu îl asociază în vreun fel cu Antara, iar asta este pe bună dreptate, pentru că nu au piese în comun. Noi ne-am permis să facem o referință pentru a vă asigura o perspectivă a gamei în raport cu produsele mai vechi.

Crossoverul prezentat de marca din Russelsheim la salonul auto cel mai apropiat de sediul său este Insignia Country Tourer. Acesta din urmă mizează pe ideea unui break cu garda la sol ridicată, mai multe opționale bifate din fabrică și ornamente inspirate din lumea SUV-urilor. Le vom testa pe amândouă după ce vor debuta și pe piața din România.

Celelalte premiere au fost reprezentate de modelele Insignia Gsi, noi versiuni ale lui Vivaro și varianta alimentată cu CNG a lui Astra.

Previous post

Land Rover Discovery SVX: o surpriză V8 de 525 CP la Frankfurt

Next post

Chery s-a relansat în Europa cu un SUV hibrid plug-in: Exceed TX

No Comment

Leave a reply