Home»Noutati»Opel Grandland X primește o automată cu opt trepte

Opel Grandland X primește o automată cu opt trepte

0
Shares
Pinterest Google+

Opel Grandland X, cel mai mare SUV din oferta mărcii din Russelsheim, va fi oferit cu o nouă echipare de top, numită Ultimate. În plus, modelul poate fi comandat cu o nouă combinație de motor și transmisie.

Propulsorul propus de nemți este un 2.0 diesel de 177 CP și 400 Nm, care este cuplat unei transmisii automate cu opt trepte. Această variantă a lui Opel Grandland X poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 9.1 secunde și să atingă o viteză maximă de 214 km/h. Consumul mixt al acestuia conform normelor europene este mai mic de cinci litri la sută.

Prețul unui asemenea model în Germania, cu tot cu taxe, pornește de la 37.320 de euro. Noul nivel de echipare din gama Opel Grandland X se numește Ultimate și aduce în plus jante din aliaj de 19 inch, un plafon negru cu finisaj lucios, bare longitudinale argintii, capace negre pentru oglinzile laterale și numeroase noutăți la interior. Vorbim despre un sistem audio premium de la Denon, sistemul OnStar, integrare smartphone, tapițerie din piele și un nou tip de scaune, cu altă spumă pentru mai mult confort.

Previous post

Următorul Kia Cee'd va da naștere unui SUV

Next post

Angajați Tesla: "90% dintre mașinile făcute de noi au probleme de calitate"

No Comment

Leave a reply