Home»Noutati»Auto»Opel Crossland X este anticipat de o nouă fotografie teaser

Opel Crossland X este anticipat de o nouă fotografie teaser

0
Shares
Pinterest Google+

Opel a anunțat de ceva vreme că monovolumul Meriva nu o să mai existe. Locul său în gama producătorului din Russelsheim o să fie luat de un nou SUV. Numele acestuia este Crossland X și va fi lansat în viitorul apropiat.

Pentru a trezi interesul fanilor, Opel a venit cu o imagine teaser care trădează partea frontală a viitorului Crossland X. Conform informațiilor oferite de germani, noul SUV o să fie poziționat pe aceeași treaptă cu Mokka X, dar o să mizeze mai mult pe latura funky și pe posibilitățile de personalizare.

„Clienții își doresc, de asemenea, autovehicule care să declanșeze emoții în segmentul B. Crossland X îndeplinește aceste așteptări și oferă un design captivant și beneficiile unui SUV pentru un stil de viață urban – este agil în oraș și conferă siguranță pe distanțe lungi. Acesta este autovehiculul potrivit pentru cei care doresc să trăiască la oraș ca la țară, care cultivă roșii și ierburi aromatice în grădina de pe acoperiș și care au nevoie de suficient spațiu pentru copiii lor și pentru cumpărăturile de la supermarketul bio”, a declarat Tina Müller, directorul de marketing al Opel.

Previous post

Stephane Peterhansel câștigă Raliul Dakar. Pentru a 13-a oară

Next post

Opel Crossland X își etalează formele

No Comment

Leave a reply