Home»Noutati»Opel Crossland X debutează cu un concurs. Te poți înscrie dacă îl testezi

Opel Crossland X debutează cu un concurs. Te poți înscrie dacă îl testezi

0
Shares
Pinterest Google+

Opel România a anunțat o campanie de tip porți-deschise pentru testarea noilor Insignia și Crossland X.

Cele două noi modele lansate în gama producătorului german vor putea fi testate în cadrul unui eveniment special derulat în rețeaua națională a mărcii, organizat în 22-23 septembrie. Cei care participă la test drive vor fi înscriși într-o tragere la sorți pentru douăzeci și șase de premii.

Evenimentul se numește Testul Învingătorilor pentru că ambele modele au fost recent premiate de mai multe reviste din Europa, iar cei 26 de câștigători vor putea să ia acasă pentru un weekend unul dintre cele două modele. De obicei, un test oferit unui potențial client este relativ scurt, așa că o plimbare de weekend îți poate spune cu siguranță dacă noilel Insignia sau Crossland X sunt potrivite să devină viitoarea ta mașină.

În plus, dacă te hotărăști să cumperi unul dintre cele două modele ești înscris într-o altă tombolă, care îți poate aduce o vacanță în Mauritius. Aceasta din urmă nu-i tocmai ieftină, deci ai un potențial bonus interesant dacă alegi să cumperi unul dintre cele două modele de la Opel.

Marca germană planuiește să lanseze în România și modelul Grandland X până la finalul acestui an, deci ar trebui să ne așteptăm la un nou eveniment de acest gen și pentru cel mai mare produs din portofoliul constructorului din Russelsheim. Evident, le vom testa și noi când vor fi disponibile și vom publica materialele rezultate în revista 4×4 adventure.

Previous post

Range Rover Velar a fost lansat în România și pleacă de la 59.380 euro

Next post

Volkswagen I.D. Crozz vine la Frankfurt într-o variantă nouă

No Comment

Leave a reply