Home»Noutati»Opel Crossland X: debut în România cu 12.900 euro

Opel Crossland X: debut în România cu 12.900 euro

0
Shares
Pinterest Google+

Opel Crossland X, cel mai mic SUV al constructorului german, a debutat în România.

El sosește în showroom-uri începând cu 10 iulie și pleacă de la 12.920 de euro cu TVA inclus. Crossland X este înlocuitorul lui Meriva într-o forma de SUV, dar cu trăsături de crossover.

Ideea din spate este un vehicul polivalent care să îmbine mai multe stiluri, fără a fi un off-roader sau un monovolum, cum era Meriva. Cea mai ieftină variantă are o motorizare pe benzină, de 1.2 litri, cu 81 CP și 118 Nm. Un turbodiesel de 1.6 litri și 99 CP pleacă de la 15.320 de euro cu TVA inclus.

Dacă doriți o cutie automată, prețul de pornire urcă la 15.900 de euro, deoarece aceasta vine în compania unui motor 1.2 benzină turbo de 110 CP și 205 Nm. Oferta actuală nu include variante cu motorizare diesel și transmisie automată, dar nu trebuie să le excludem pe viitor. Cel mai scump model pornește de la 17.570 de euro cu TVA inclus în compania echipării de vârf, numită Innovation.

Portbagajul oferă un volum între 410 și 520 de litri, în funcție de cum este amplasată bancheta spate culisantă. Clienții pot comanda dotări precum faruri full-LED adaptive, cameră video care recunoaște semnele de circulație și alte sisteme de siguranță care ajută la prevenirea unui accident.

Previous post

Ducati Multistrada Enduro primește o variantă pentru off-road

Next post

Lexus vrea să facă un SUV mic și unul cu 7 locuri

1 Comment

  1. […] Opel Crossland X a primit cinci stele la testele de siguranță EuroNCAP derulate în 2017, iar modelul german este pe lista acestei organizații care celebrează cele mai sigure modele din clasele lor. […]

Leave a reply