Home»Noutati»Diverse»Opel Crossland X câștigă premiul “Best in Class” al EuroNCAP

Opel Crossland X câștigă premiul “Best in Class” al EuroNCAP

0
Shares
Pinterest Google+

Opel Crossland X a primit cinci stele la testele de siguranță EuroNCAP derulate în 2017, iar modelul german este pe lista acestei organizații care celebrează cele mai sigure modele din clasele lor.

Opel a vândut deja peste 80.000 de unități Crossland X, deci există un număr mare de omeni care se vor bucura de această distincție, iar nemții speră să vândă cât mai multe crossovere de segment B pentru a justifica investiția în această clasă. Pe vremea testului EuroNCAP din 2017, Crossland X a primit 85% din punctajul disponibil pentru protecția ocupanților adulți și 84% pentru protecția copiiilor.

Protecția pietonilor a fost notată cu 62% din punctaj, în timp ce nivelul echipamentelor de asistență pentru prevenirea unui accident sau reducerea consecințelor acestuia a fost notat cu 57% din punctele disponibile. EuroNCAP a remarcat faptul că Opel Crossland X a avut un comportament bun la impactul lateral, atât cu stâlpul, cât și cu un alt vehicul, unde a avut protecție bună pentru toate zonele monitorizate.

Celalalte modele premiate de EuroNCAP cu distincția „Best in Class” la siguranță pe 2017 sunt Volkswagen Arteon, Subaru XV, Volvo XC60, Volkswagen Polo, Subaru Impreza și Volkswagen T-Roc. Marca germană a reușit cel mai bun rezultat, cu trei modele clasate, în timp ce Subaru are două mașini pe lista celor de la EuroNCAP.

Previous post

Mercedes-Benz Clasa G a fost imortalizat în rășină

Next post

Land Rover a găsit unul dintre prototipurile primului său model

No Comment

Leave a reply