Home»Noutati»Auto»Noul pick-up Fiat Fullback și Jeep Renegade 75th Anniversary vor fi prezentate la Salonul Auto Moto

Noul pick-up Fiat Fullback și Jeep Renegade 75th Anniversary vor fi prezentate la Salonul Auto Moto

0
Shares
Pinterest Google+

În perioada 20 – 24 aprilie, în cadrul Salonul Auto Moto, Fiat va expune noul pick-up Fullback, dar și ediția specială Jeep Renegade 75th Anniversary.

Noul membru al gamei Fiat Professional poartă un nume inspirat de poziția de fundaș lateral al echipelor de rugby și este pregătit să atace și să își revendice locul în segmentul pick-up-urilor de clasă medie.

Cu o rază de bracare de doar 5.7 metri pentru versiunea cu tracțiune spate, respectiv 5.9 metri pentru versiunea cu tracțiune integrală, noul Fullback are o capacitate de încarcare de 1.100 kg și poate remorca peste 3.000 kg.
Fiat Fullback va pune la dispoziția clienților două versiuni de carosare, cu cabină extinsă și cabină dublă, și două niveluri de echipare: SX și LX. Sub capotă va exista un motor diesel de 2,4 litri care produce 150 CP și 380 Nm sau 180 CP și 430 Nm. Resursele vor fi puse în valoare de o cutie manuală în șase trepte sau de una automată în cinci rapoarte. Debutul comercial este programat pentru vara acestui an.

Jeep Renegade 75th Anniversary vine cu o serie de elemente speciale și cu motorul Multi-Ait de 1,4 litri și 170 CP. Acesta este cuplat la o cutie automată cu 9 rapoarte și tracțiune integrală.

Previous post

A aparut editia aprilie-mai a revistei 4×4 Adventure!

Next post

Un Ford Model T îi arată lui Defender cum stă treaba

No Comment

Leave a reply