Home»Noutati»Nissan Xmotion Concept ne arată ideile de viitor ale japonezilor

Nissan Xmotion Concept ne arată ideile de viitor ale japonezilor

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan Xmotion Concept a fost unul dintre exponatele companiei nipone în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Deși japonezii îi spun “cross motion”, numele său este scris folosind litera x. Trecând peste acest aspect, vorbim despre un vehicul care prefigurează viitoarele linii care vor fi purtate de crossoverele acestui producător. Primele modele Nissan de producție care se vor bucura de aceste linii vor debuta pe piață în 2020.

Recunoaștem de pe acum grila frontală în formă de V, care a fost exagerată și dusă la un alt nivel pe acest exponat. Montatul C este îngustat intenționat, în timp ce profilul este musculos și nu prezintă mânere ale portierelor și nici oglinzi laterale.

Nissan l-a echipat pe acest concept car cu trei rânduri de scaune, care pot găzdui șase persoane la bord. Consola centrală „plutește” la nivelul întregului interior, în timp ce se bucură și de alte idei interesante. Una dintre ele implică o tehnică de unire a elementelor care nu folosește lipici sau prinderi convenționale cu cleme sau șuruburi. Tehnica de lucrat în lemn este aplicată pe acest material nobil folosind inspirație din lumea arhitecturii. Probabil că nu o vom vedea în producția de serie, dar ne place cum arată ideea aceasta.

Tapițeria alb-roșie amintește de steagul Țării Soarelui Răsare, în timp ce exteriorul este un argintiu care imită metalul. Nissan subliniază faptul că Xmotion este un studiu de design, de unde și lipsa de detalii despre motorizarea sa. Însă, japonezii au spus că sistemul de conducere semi-autonom ProPilot este prezent chiar și pe acest studiu de design.

 

Previous post

Dacia Duster ar putea primi un frate cu șapte locuri în 2020

Next post

Land Rover Defender Works V8 - ediție limitată la doar 150 de unități

No Comment

Leave a reply