Home»Noutati»Nissan X-Terra – primele imagini neoficiale ale următorului Pathfinder

Nissan X-Terra – primele imagini neoficiale ale următorului Pathfinder

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan X-Terra, vândut în Europa sub numele de Pathfinder, va primi o nouă generație, care va fi construită tot pe platforma lui Navara.

Până la prezentarea oficială, avem două imagini neoficiale ale viitorului X-Terra. Puteți să îi spuneți de pe acum Pathfinder, pentru că sunt slabe șansele ca Nissan să renunțe la această denumire pe Bătrânul Continent. Pe alte continente, el se va numi Paladin sau X-Terra, în funcție de țara de destinație, dar va avea același aspect și aceeași platformă tehnică.

La fel ca restul de SUV-uri de la Nissan, avem o grilă frontală cu un V care înconjoară sigla Nissan, iar blocurile optice au și ele o bandă de LED-uri care să completeze aspectul frontal agresiv, întărit și de bara de protecție musculoasă.

Profilul amintește de X-Trail, pe când posteriorul arată ca o evoluție a lui Pathfinder, așa cum ne-am fi așteptat. Este un Pathfinder mai rotunjit, din multe puncte de vedere, iar el folosește o caroserie montată pe șasiu, o soluție tehnică din ce în ce mai rară în 2017, când majoritatea SUV-urilor au o caroserie autoportantă.

Nu avem încă date despre motorizări, iar cele obținute de chinezii de la syd.com nu sunt relevante pentru piața Europeană. Cel mai probabil, va fi vorba despre aceleași unități disponibile în gama Navara, deci ne așteptăm la un 2.3 dCi oferit atât cu transmisii manuale, cât și cu automate. Ar trebui să-l vedem în showroom-uri prin 2018, posibil în cea de-a doua jumătate a anului.

Previous post

Ken Block pregătește un Gymkhana pe cinste în 2018

Next post

Toyota ia în considerare o variantă de performanță a lui Hilux

No Comment

Leave a reply