Home»Noutati»Nissan Navara AT32: Ediție specială semnată Arctic Trucks

Nissan Navara AT32: Ediție specială semnată Arctic Trucks

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan Navara a primit o ediție specială numită AT32, botezată în urma colaborării cu Arctic Trucks.

Compania din Islanda făcută celebră în întreaga lume după apariția la Top Gear pare concentrată pe modificarea oricărui pick-up vândut în Europa, însă singurele ediții speciale pe care le-a lansat în parteneriat cu producătorii au fost comercializate în Regatul Unit.

Din păcate, această variantă a lui Navara nu face excepție. Chiar și așa, merită să vedem ce vor putea cumpăra englezii cu tot cu garanția de fabrică, adică de cinci ani sau 160.000 de kilometri. Primul pas este suspensia care are o gardă la sol mărită cu 20 de milimetri și protecțiile metalice pentru subansamble.

Apoi, anvelopele standard sunt înlocuite cu pneuri de 32 de inch, de unde și numele AT32. Împreună, suspensia și cu pneurile duc la o gardă la sol mărită cu patru centimetri. Nissan a plusat oferta de opționale cu un snorkel pentru îmbunătățirea performanțelor prin vaduri de apă și oferă, tot ca dotare suplimentară, un diferențial față blocabil.

În comparație cu o Navara standard, unghiul de atât a crescut la 35 de grade, o creștere simțitoare de la standardul de 30.4 grade, pe când cel de degajare a crescut de la 22.2 la 24 de grade. Protecțiile metalice apără motorul, transmisia, cardanul și rezervorul de carburant, deci poți avansa fără prea multe griji în locuri unde ai fi mult mai atent cu un model stock.

Pachetul de modificări semnat Arctic Trucks nu ar fi complet fără extensiile din plastic pentru aripile laterale, care pun în valoare jantele din aliaj de 17 inch oferite tot de islandezi. Probabil că aceste componente pot fi comandate și separat dacă îți dorești în mod deosebit, însă nu îți va putea garanta nimeni că vei avea în continuare garanție, cum este cazul englezilor care vor cumpăra acest model direct de la Nissan.

Previous post

MAN propune un vehicul utiliar electric pentru oraș - eTGE

Next post

BMW iX3 Concept anticipează primul SUV electric al mărcii

No Comment

Leave a reply