Home»Noutati»Nissan Kicks a debutat la Los Angeles și îl va înlocui pe Juke în SUA

Nissan Kicks a debutat la Los Angeles și îl va înlocui pe Juke în SUA

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan Kicks a debutat pe piața din Statele Unite ale Americii drept înlocuitor al lui Juke.

Modelul nipon este un crossover care nu este oferit cu tracțiune integrală nici măcar ca opțională și nu se poate mândri nici cu motoarele mai puternice oferite alături de Juke. Unii dintre voi poate și-l amintesc pe Kicks din altă ipostază. Crossoverul de clasă mică a fost lansat în America de Sud anul trecut și era încadrat între Juke și Qashqai.

Pe piața din SUA, unde Juke nu realizează volumele de vânzări așteptate de japonezi, Kicks îl va înlocui. Clienților li se va propune un model mai practic și mai spațios, cu toate că nu va avea toate trăsăturile ieșite din comun ale lui Juke. Nu este clar dacă Nissan îl va face pe Kicks un model global, așa cum anunța în trecut.

Planurile Nissan pentru modelul Kicks implicau comercializarea pe peste 80 de piețe globale, însă japonezii s-au răzgândit și l-au lansat doar în America de Sud, ca apoi să-l ofere și în America de Nord. Probabil va sosi și în Europa, dar nu avem încă o confirmare oficială că îl va înlocui pe Juke în gamă și nu va fi o completare între acesta și Qashqai.

Previous post

Mitsubishi Re-Model A: reinventarea primului model de serie Mitsubishi cu sistem de rulare hibrid

Next post

Mercedes-Benz Clasa X primește cinci stele EuroNCAP

2 Comments

  1. […] succesul scontat și din cauza faptului că este mai scump decât unii dintre competitorii săi. Nissan Kicks, noul venit în segment, ar putea să fie un rival redutabil în SUA pentru acest model, atât […]

  2. […] Nissan Juke are opt ani de la lansarea pe piață, dar modelul de clasă mică încă este popular în segment deși nu a primit încă o nouă generație. […]

Leave a reply