Home»Noutati»Nissan Frontier Sentinel Concept: Un pick-up pentru intervenții

Nissan Frontier Sentinel Concept: Un pick-up pentru intervenții

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan Frontier Sentinel este unul dintre conceptele pregătite de marca niponă pentru Salonul Auto din Sao Paulo.

Frontier Sentinel a fost proiectat de echipa de design din Brazilia a mărcii Nissan și este gândit pentru situații de urgență în zone izolate. Conceptul a fost vopsit într-o nuanță numită Blue Thunder și este gata de acțiune.

Caroseria lui Nissan Frontier a primit bosaje umflate pentru aripi, un snorkel și un suport de plafon cu lumini suplimentare. Bena găzduiește două baterii preluate de la modelul Nissan Leaf și acestea pot fi utilizate pentru a alimenta echipamente în zonele afectate de dezastre.

Pe lângă bateriile de Leaf, bena include un compartiment special cu mai multe sertare, care sunt gândite pentru depozitarea mânușilor, a căștilor, a lanternelor și a altor elemente folosite într-o situație de urgență.

Plafonul găzduiește o zonă de aterizare pentru drone, care ar putea fi utilizate pentru localizarea mai rapidă a răniților într-o arie extinsă.

La interior, modelul are o tapițerie din piele neagră cu accente galbene. Nuanța de galben folosită se numește Electric Yellow și poate fi observată pe bord și pe consola centrală. Nissan nu precizează nicio modificare la trenul de propulsie, deci vorbim despre un diesel de 2.3 litri care oferă 160 sau 190 CP, în funcție de varianta aleasă, cuplat unei transmisii automate cu șapte trepte și a unui sistem de tracțiune integrală cu care suntem deja familiarizați.

Previous post

VIDEO: Ce vezi când conduci printr-o furtună de nisip

Next post

Mitsubishi L200 facelift: Primele imagini oficiale

No Comment

Leave a reply