Home»Noutati»Diverse»Nissan cere ajutorul fanilor pentru design-ul lui Armada Mountain Patrol

Nissan cere ajutorul fanilor pentru design-ul lui Armada Mountain Patrol

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan Armada, unul dintre cele mai mari SUV-uri din oferta niponilor, va primi o variantă concept la un eveniment numit Overland Expo West. Vorbim despre echivalentul unui salon auto în materie de echipamente de camping și alte accesorii, derulat în Statele Unite ale Americii.

Conceptul pregătit de Nissan este finalizat, însă necesită câteva detalii estetice pe care marca vrea să le obțină de la fanii săi de pe Facebook și Instagram. Pasionații vor avea ocazia să aleagă pneurile, culoarea și modelul colantului care va acoperi caroseria și cortul care va fi montat pe plafon. Din păcate, Armada nu va primi în serie modificările aplicate pentru acest concept.

Observăm încă din schițele oficiale un snorkel, troliu și bare de protecție optimizate pentru off-road, precum și lumini suplimentare și un set de praguri. Partea din spate are un suport pentru roata de rezervă și pentru canistre de benzină. Modelul finit ar putea să arate altfel, iar fanii mărcii au ocazia să schimbe asta prin câteva comentarii inspirate.

Conceptul Armada Mountain Patrol are un motor V8 de 5.6 litri care oferă 395 CP și 533 Nm. Transmisia standard este o automată cu șapte trepte, iar sistemul de tracțiune integrală este opțional.

Previous post

Buick Enspire Concept: SUV electric cu 550 CP

Next post

Vânzări record pentru Kia în primul sfert al anului

1 Comment

  1. […] Nissan a dezvelit concept car-ul pe care l-a personalizat cu ajutorul fanilor de pe rețelele sociale. […]

Leave a reply