Home»Noutati»Nissan Armada Mountain Patrol: Concept pentru aventură

Nissan Armada Mountain Patrol: Concept pentru aventură

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan a dezvelit concept car-ul pe care l-a personalizat cu ajutorul fanilor de pe rețelele sociale.

Vorbim despre Armada Mountain Patrol, bazat pe vărul american al lui Patrol, adică Armada. Exponatul va fi prezent la mai multe evenimente din Statele Unite ale Americii dedicate pasionaților de camping și este gândit special pentru ieșiri în natură.

Barele de protecție sunt realizate din oțel, iar pragurile sunt și ele din oțel pentru a permite alunecarea pe lângă stânci fără a bloca vehiculului la coborârile în ravene. Plafonul are un set de proiectoare cu LED, iar iluminarea suplimentară este prezentă și la bosajele aripilor. Totodată, bara de oțel prezintă și un troliu Warn Platinum series, capabil să tragă 5.443 kilograme.

Caroseria prezintă spații de depozitare pentru mai multe canistre de carburant, iar portbagajul din oțel montat pe plafon găzduiește și două plăci din metal ca să poți să ieși din nisip. Tot pe plafon există și un cort de patru persoane și mașina mai are încă un cort, pentru încă patru persoane, alături de un umbrar extensibil. La interior, ocupanții se vor bucura de un frigider și un congelator integrat în portbagaj. Sistemul de navigație este semnat de Lowrange, iar Nissan l-a echipat și cu o stație radio pentru comunicații în zonele în care telefoanele mobile nu mai au acoperire.

Modificările nu s-au oprit aici, pentru că Armada Mountain Patrol are o suspensie de la Icon Vehicle Dynamics. Aceasta include și brațe A extinse, menite să permită un ecartament mărit. Motorizarea V8 de 5.6 litri nu a fost modificată, dar prezintă acum o evacuare Magnaflow.

Din păcate, Nissan nu îl va comercializa pe Armada Mountain Patrol, însă conceptul prezintă suficientă inspirație pentru cei care vor să-și modifice mașinile pentru ieșiri în natură. Doar imaginația și bugetul vă limitează posibilitățile, dar suficientă imaginație poate să depășească și al doilea obstacol, dacă există și îndemânarea fabricării unor componente.

Previous post

Subaru Crosstrek va primi un nou sistem hibrid

Next post

Maybach vrea să dezvolte SUV-uri de lux cu o suspensie dedicată

No Comment

Leave a reply