Home»Noutati»Nissan a creat pick-up-ul perfect pentru pescuit

Nissan a creat pick-up-ul perfect pentru pescuit

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan Titan a trecut din nou printr-un tratament de personalizare cu o temă de aventură.

De data aceasta, japonezii au creat conceptul Titan Surfcamp. Acesta din urmă este gândit atât pentru surferii amatori, cât și pentru cei care preferă pescuitul. Pick-up-ul oferit pe piața americană a fost echipat cu un duș solar, spațiu de depozitare pentru mai multe undițe și suporți pentru plăcile de surf.

Deși nu apreciem șoferii care își duc mașinile pe plajă, indiferent că sunt sau nu pregătite de off-road, Titan are o bandă de LED-uri pe plafon gândită pentru asistență pe întuneric. Cei de la Nissan au explicat că proiectul a fost gândit pentru plajele pustii, unde nu există alte surse de iluminare.

Proiectul din imagini a pornit de la un Nissan Titan XD Diesel Midnight Edition Crew Cab, căruia i-a fost montată o suspensie de la Icon. Aceasta din urmă este o modificare aprobată de fabrică și poate fi realizată la dealerii Nissan din SUA. Anvelopele sunt Nitto și sunt și ele potrivite pentru nisip și noroi.

Bara față este realizată de Fab Four și modelul se numește Vengence Series. Ea iese în evidență printr-un suport dedicat pentru undițe în timp ce pescuiești. O idee interesantă, care merge aplicată dacă aveți timp liber și puțină îndemânare. Bine, ceva mai multă îndemânare v-ar fi necesară pentru o modificare care să fie cu adevărat utilă și să nu fie o improvizație periculoasă.

Interiorul are tapițerie rezistentă la apă, iar exteriorul este decorat cu un colant cu desene în stilul anilor ‘60. Desigur, inspirația este americană, nu vrea nimeni să-și aducă aminte de anii ‘60 din fostul U.R.S.S.

De notat faptul că Nissan a specificat că toate componentele folosite pot fi comandate de la diferite companii, un îndemn interesant pentru clienții lor din SUA.

Din păcate, restul de modificări nu sunt disponibile în rețeaua Nissan din SUA. Modelul Titan nu este comercializat în Europa prin canalele oficiale. Însă sunt posibile importuri pe piața gri, pentru cei care își doresc în mod deosebit acest pick-up în Europa.

Previous post

Polițiștii canadieni vor să treacă la motociclete adventure

Next post

Dacia Duster EDC și 1.2 TCe ies din producție

No Comment

Leave a reply