Home»Tehnica»Proiecte custom»Nissan 370Zski – o conversie curajoasă făcută de producătorul nipon

Nissan 370Zski – o conversie curajoasă făcută de producătorul nipon

0
Shares
Pinterest Google+

Nissan 370Z, roadster-ul cu motor V6 de 3.7 litri al niponilor, a primit o conversie inedită pentru Salonul Auto de la Chicago.

Numit 370Zski, roadster-ul a primit un set de șenile și schiuri speciale pentru a-l converti exclusiv pentru mersul pe zăpadă. Nissan l-a echipat pe 370Z cu șenile de la American Track Truck și procesul a fost ceva mai complicat decât spuneau instrucțiunile. Nu de alta, dar nu au fost gândite pentru modele cum este 370Z.

Tocmai de aceea, bosajele aripilor au fost lărgite, iar suspensia a trebuit modificată și ea pentru a permite montarea șenilelor. Modificările nu s-au oprit aici, pentru că evacuarea a trebuit și ea să primească alt traseu, iar un arcurile spate au fost montate în altă poziție. În plus, a fost nevoie și de un set de distanțiere pentru toate roțile.

Pentru protecția motorului și a transmisiei, Nissan a montat un scut din oțel, iar cele două componente au primit suporți modificați. Nissan a păstrat motorul standard și transmisia automată a a acestui exemplar. Nu a fost aleasă o cutie manuală pentru a preveni șocurile care ar fi putut să fie resimțite la nivelul șenilelor în momentul schimbării treptelor.

Nissan va expune acest model unicat la Salonul Auto de la Chicago. În aceeași perioadă, ne așteptăm și la un clip oficial cu această mașină în acțiune. Conceptul Nissan Armada Snow Patrol îl va însoți pe 370Zski atât până la pârtie, cât și la Chicago.

Previous post

Kia Sorento înfruntă un obstacol celebru din lumea off-road-ului american

Next post

G-Class din gheață - doar în Rusia

No Comment

Leave a reply