Home»Noutati»Diverse»Nikola îl prezintă pe Zero, un UTV 100% electric cu 555 CP

Nikola îl prezintă pe Zero, un UTV 100% electric cu 555 CP

0
Shares
Pinterest Google+

Nikola Powersports, o companie americană, a prezentat un UTV 100% electric, care poate fi comandat cu motorizări de până la 555 CP.

Varianta de bază are 415 CP, pe când modelul de vârf livrează 555 CP, toți fără emisii de dioxid de carbon sau de alte noxe. Clienții pot alege între trei variante de baterie, care au capacitatea cuprinsă între 75 și 125 kWh. Cea din urmă asigură o autonomie de până la 320 de kilometri pe teren accidentat. Valoarea este foarte bună, iar performanțele promise sunt remarcabile în segment și nu numai.

În plus, poate să transporte patru persoane, iar cușca de protecție în caz de răsturnare este un element de bază al acestei creații. Cu alte cuvinte, poți să mergi destul de repede prin pădure cu un Nikola Zero cât timp ai cască și porți centura de siguranță din dotare. Este mult mai sigur decât un ATV și cei care îl vând promit și manevrabilitate de top pe teren accidentat.

Anvelopele din dotare sunt de 32 de inch, iar suspensia are o cursă de 50 de centimetri. Garda la sol a lui Nikola Zero este de 35 de centimetri, iar varianta sa de top poate alerga de la 0 la 96 km/h în doar 3.9 secunde cu tot cu patru persoane la bord. Destul de bine, spunem noi, fără să menționăm și cele două trolii, față și spate, care au capacitatea de două tone fiecare.

Cel mai ieftin model de la Nikola pleacă de la 35.000 de dolari în Statele Unite ale Americii. Nu credem că o să sosească și la noi, dar probabil că vei putea să imporți unul dacă ți-l dorești din tot sufletul și ți-l și permiți.

Previous post

Mitsubishi Eclipse Cross a debutat sub eclipsa de Soare

Next post

BMW M5 primește tracțiune integrală și se bucură de 600 CP

No Comment

Leave a reply